Recreatie- en rondvaartbedrijf

Fluisterboten, sloepen en kano's

Ontdekkingstocht op het water

Ontdek, beleef en geniet
Nationaal Park Weerribben-Wieden biedt een buitengewoon afwisselde natuurlijk schouwspel. Zeldzame dieren als de otter en de zwarte stern hebben het gebied tot hun woonomgeving gerekend, maar ook meer zichtbare soorten als de aalsgolver en de zilverreiger voelen zich er prima thuis. In het heldere water zijn soms vissen waar te nemen terwijl u tussen de weidebloemen geniet van de omgeving.

In alle rust varen
Onze boten zijn uitgerust met een milieuvriendelijke elektromotor. Voor het behoud van onze schitterende omgeving is dit niet alleen noodzakelijk, maar heeft als groot bijkomend voordeel dat uw beleving van het varen in de natuur ongestoord en in alle rust plaatsvindt.

Bezoekerscentra, monumenten en observatieplekken
Nationaal Park Weerribben-Wieden is voorzien van vele verschillende objecten om uw kennismaking met het cultuurlandschap te verrijken. Voorafgaande aan uw bezoek aan een otterskooi of na een beklimming van een observatietoren kunt u zich, door middel van een vaartocht in één van onze boten, echt te midden van (roof)vogels, reeën, vissen en libelles etc. etc. bevinden.

Een dagje varen in een fluisterboot, ook heel leuk en educatief voor kinderen!
Copyright © 2023 Pieter Jongschaap | Gerealiseerd door: DIXID